- uw partner in

GEvelrenovatie

Bij Terbeek Gevelrenovatie & Onderhoud ligt de focus op zorgvuldigheid en precisie. We komen bij u langs om te kijken wat nodig is. Of het nu gaat om het herstellen van klein metaalwerk, het repareren van scheuren of totaal onderhoud.

Wij bieden u een oplossing op maat. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap, zodat een gevel weer in optimaal staatverkeer verkeer.

- onze diensten

Optimaal gevelonderhoud omvat reiniging, renovatie en impregnatie. Het beschermt uw object tegen weersinvloeden en verbetert uw uitstraling. Voorkom schade en isolatieproblemen door tijdig te investeren in professioneel onderhoud.

Baksteenreparatie is van cruciaal belang om de structuur en uitstraling van een woning of pand te behouden. Beschadigde bakstenen kunnen o.a. leiden tot stabiliteitsproblemen en vochtinfiltratie. Onze deskundige reparatieservice herstelt de integriteit en voorkomt verdere schade, wat op de lange termijn kosten bespaart. Door tijdig in te grijpen blijft uw woning veilig, duurzaam en aantrekkelijk.

Metselwerk herstellen is van essentieel belang om de structurele integriteit en esthetiek van uw pand te behouden. Beschadigd metselwerk kan leiden o.a. tot vochtproblemen. Onze ervaren vakmensen repareren barsten en losse stenen met zorg, voorkomen verdere schade en besparen u toekomstige kosten.

Wij zijn gespecialiseerd in monumentale gevelrestauratie, waarbij we de pracht van historische panden herstellen en behouden. Onze monumentale gevelrestauratie brengt historische gebouwen tot leven, terwijl we voldoen aan moderne duurzaamheids- en veiligheidsnormen.

Gecertificeerd

in scheuren herstellen

Offerte

op maat & vrijblijvend

Een greep uit ons werk

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

laten we de mogelijkheden bespreken

Dé gevelspecialist in regio Twente & Duitsland

Contact

TER BEEK 
Gevelrenovatie &
Onderhoud

Erve wolbert 35
7577 NS Oldenzaal

© Terbeek Gevelrenovatie & Onderhoud - 2023 All Rights Reserved.